PM

Snabbfakta


Typ av lopp: Tävling - landsväg

Var: Götene

När: Söndag 26 april 2020

Klasser: Herrar Elit Swe-Cup och Herrar Seniorer

Starttid: Herrar Elit Swe-Cup  10:15
                Herrar Seniorer    10:25

Sista anmälningsdag, ordinarie pris: 15 april

 

Vi hälsar alla cyklister, ledare och andra cykelintresserade välkomna till Kinnekulle Cyclassic, som är första deltävlingen i SWE-Cup 2019. Parallellt arrangeras också Götenetempot och Kinnekulletrampet (se separat info). Start och mål är vid torget i Götene.

Inbjudan

Klasser, distanser och anmälningsavgift:

 

Tävlingsklass

Distans

Anmälningsavgift

Licenskrav

 

Herrar Elit (SWE-Cup)

164,1 km

 kr
(efteranmälan:  kr)

Elite/U23 Men

 

Herrar Seniorer

109,4 km

 kr
(efteranmälan  kr)

Elite/U23/Masters Men


Är du mer inriktad på motion och söker efter ett traditionellt motionslopp i ditt eget tempo så rekommenderar vi Kinnekulletrampet samma dag. För att delta där behövs ingen licens och du hittar mer information här: www.kinnekulletrampet.se

 

Anmälan och betalning

Anmälan och betalning görs via SweCyclingOnline.se.

Sista anmälan till ordinarie avgift är den 15 april.

Efteranmälan är möjlig på plats i Götene antingen fredagen 26 april vid Götene Församlingshem kl 17:00-19:00 eller på tävlingsdagen i kansliet, Centrumhuset, Götene till förhöjd (750 kr för Herrar Elit och 600 kr för Herrar Seniorer). Vid efteranmälan är det möjligt att betala med kort, Swish eller kontanter. Med anmälan godkänner du att vi publicerar deltagarlistor på internet.


Start och mål

Start Elit: Norra Skaragatan, Götene och Open: Doktorsgatan Götene

Mål: Torggatan, Götene

 

Starttider

Herrar Elit: 10:15
Herrar Seniorer: 10:25

Nummerlappar

Nummerlappar hämtas i Centrumhuset, Torggatan, Götene, senast 30 minuter före start. Det finns också möjlighet att hämta nummerlappar vid församlingshemmet i Götene under fredagen den 26 april mellan kl 17:00-19:00. Vi kommer använda SCFs chipsystem. Se till att ert chipnummer finns registrerat i er profil i SweCyclingOnline.se, annars behöver vi kontakta alla anmälda utan registrerat chipnummer för att kunna använda chipsystemet så effektivt som möjligt. Se också till att chippet är aktivt. 

För de som inte har chip finns möjlighet att hyra chip för 200 kr.

 

Omklädning

Liljestensskolan, Skolgatan, Götene

 

Regler

Deltagande sker på egen risk. Svenska Cykelförbundets tävlingsregler och Trafikförordningen gäller. PM publiceras ungefär en vecka före tävling.

 

Parkering

Parkera vid Liljestensskolan, Skolgatan, Götene (omklädningen). Vid start- och målområdet är det ont om parkeringsplatser då det pågår andra aktiviteter i centrum.

 

Återbud?

Vi rekommenderar Folksams Motionsloppsförsäkring som är anpassad för dig som motionsidrottar. Med den får du anmälningsavgiften tillbaka om du missar lopp eller tävlingar på grund av skada eller sjukdom. Dessutom ingår en olycksfallsförsäkring. Väljer du Motionsloppsförsäkring Stor är du försäkrad även när du tränar inför dina lopp. Läs mer om Folksams motionsloppsförsäkring.

Anmälningsavgiften återbetalas inte.

 

Godkännande

Inbjudan är godkänd av chefskommissarie XX

 

Kontakt

cku6@live.se